Български English Руский
ОБАДИ НИ СЕ 0878 88 97 26
http://fivestars.bg/

Ще ви помогнем да намерите мечтания дом.

Продавате имот

Продавате имот

 

Стъпка 1 Точна оценка

 

Вашата цел трябва да бъде да продадете имота си на най-добрата възможна цена в най-кратки срокове. Нашите експертни оценители извършват висок брой оценки всеки месец. Именно коректно зададената цена на имота е гаранция за успешно реализирана продажба. Цената зависи от множество фактори включващи район, търсене, състояние и др. Ако вашата цел е успешна продажба и максимални резултати, не се колебайте да се свържете с нас чрез номерата за контакт или приложената онлайн форма.

 

Стъпка 2 Избор на агенция  за  недвижими имоти

 

Изборът на агенция е от решаващо значение при продажбата на недвижим имот. В процеса на работа сме се сблъсквали с множество клиенти, които първоначално са взели решението да се насочат към агенция, която разполага с десетки на брой агенти. Привидно големият брой служители изглежда, като гаранция за успех. Всъщност сигурността се определя от съвсем различни фактори, като работни часове, време с което агента ще разполага за огледи на конкретния имот, вид маркетинг и приоритети. Всичко това е от решаващо значение за постигане на най - добра цена и времева успеваемост на продажбата.

Всеки наш клиент се разглежда с приоритет. Ние не правим компромиси и се отнасяме еднакво ангажиращо и професионално към всеки вид сделка. Именно това ни гарантира високи резултати, които не се изразяват само в брой успешни  сделки, а в брой доволни клиенти. Защото доволният клиент е гръбнака на успешния бизнес!

 

Стъпка 3 Презентация

 

Първото впечатление е всичко! Представянето на недвижим имот е сложна задача, която изисква конкретика и познаване на имота. Нивото на нашата работа не показва , а презентира индивидуално всеки имот. Ролята на агента тук се съчетава в разбиране  на индивидуалните нужди и очаквания на всеки потенциален купувач. Нашите агенти притежават отлични презентационни умения, владеят и боравят успешно с техники и методи за ефективна продажба, което гарантира нашият успех.

 

Стъпка 4 Маркетинг

 

Умният маркетинг е гаранция за намирането на перфектен купувач.

Избирайки нас Вие автоматично се възползвате от нашият ексклузивен маркетинг пакет, който съчетава адекватна и целенасoчена презентация на имота, правилно позициониране и широк брой от потенциални купувачи получаващи достъп, чрез разширената реклама, която предлагаме.

 

Стъпка 5 Огледи

 

Нашето гъвкаво работно време, ни позволява да осигурим достъп до имота, съобразно нуждите на потенциалния купувач.Профилът на клиента е различен.Някои подхождат организирано при огледи, други решават, че изявяват желание на посетят конкретният имот почти на момента.Именно тук е важно да сте сигурни в агенцията, с която работите. Ние не правим компромиси и не позволяваме пропуски.Работното ни време се съобразява с нуждите на клиента, което ни прави сигурни в работата си.

 

Стъпка 6 Получаване и съгласуване на оферта

 

При получаване на конкретна оферта от купувач, Вие ще бъдете уведомени , както устно така и писмено за параметрите на предложението. Ще имате време да обмислите, съгласувате и решите, дали да приемете предложението.

 

 

Стъпка 7 Финализиране

 

След като намерим купувач, се пристъпва към финализиране на сделката.

Тук следват брой от процедури, които се определят в зависимост от начина, по който имота ще бъде закупен. Ние съдействаме при андидатстване за кредит и организиране на всички необходими документи.