Купувате имот

Стъпка 1 Регистрирайте интереса си

 Първата стъпка към намирането на подходящ имот, е да се регистрирате при нас или да ни се обадите  на посоченият номер.За Ваше улеснение, може да използвате нашата онлайн форма,като конкретизирате харесаната от Вас оферта или приложите параметри на Вашето търсене. Ние се ангажираме с организирането на оглед на харесаният имот в удобен за Вас час, както и с готовност за предлагане на алтернативни варианти съобразени с параметрите на търсенето.

 Стъпка 2 Финансиране

Когато започнете с огледи на имоти е необходима реална оценка на разполагаемия бюджет. Именно ясната представа за това, ще окаже влияние върху търсеният недвижим имот. Ние се съобразяваме с Вашите желания и очаквания и основна наша цел е да успеем максимално да ги препокрием. Една от многото услуги, които получавате при нас е съдействие за получаването на ипотечен кредит.

 Стъпка 3 Ключът към успешните огледи

Наша основна мисия е да предразположим клиента и да осигурим комфорт по време на огледа. Все пак избирането на подходящ имот не е еднодневна
задача и ние се стараем да постигнем максималното, за да може клиента да направи обективна оценка. Ние се съобразяваме с удобния за Вас ден и час, осигуряваме транспорт и най - важното не просто показваме, а презентираме нашите имоти. Агентите ни са готови, да отговорят на всички  въпроси включващи техническите, както и интериорни спецификации на избраният имот.

 Стъпка 4 Изготвяне на оферта

 С гордост може да заявим, че нашите цени са реални и конкурентни. Сформирането на крайна цена при нас се осъществява, чрез детайлна оценка включваща фактори, като район,  състояние, търсене и др. Ако въпреки това купувача е готов с оферта към продавача, различаваща се от обявената цена ние своевременно го информираме, писмено и устно за направената оферта.

 Стъпка 5 Финализиране

 Когато имота е одобрен  от купувачa и желанието за покупка е заявено, пристъпваме към финализиране. Тук следват брой от процедури, които се определят в зависимост от начина, по който имота ще бъде закупен. Ние съдействаме при кандидатстване за кредит и организиране на всички необходими документи. Нашите агенти са с вас до момента на изповядване на сделката.